Wolf Gasfornuis

Een Wolf Gasfornuis is niet zomaar een fornuis. Een Wolf fornuis is groot, krachtig, innovatief en wordt veel gebruikt in hotels en restaurants. De fornuizen zijn in laboratoria getest onder extreme omgevingsomstandigheden. Daarnaast is ieder onderdeel individueel getest voor de montage. Voor meer informatie ben je meer dan welkom in onze showroom in Lunteren. Maak online een afspraak.

Wat is er anders aan een Wolf gasfornuis?

De gas fornuizen van Sub-Zero Wolf staan garant voor absolute topklasse. Voordat het gasfornuis vanuit de fabriek wordt verstuurd, worden alle onderdelen nogmaals individueel beoordeeld om de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen.

Met een Wolf gasfornuis maak je gebruik van dezelfde apparatuur als een topchef. Je beschikt over alle instellingen die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een sudderstand, waarmee je perfect vlees kunt sudderen. Deze gas fornuizen zijn eenvoudig in gebruik en hebben letterlijk alles wat je wenst in een keuken.

Wolf-fornuis

Verschillende soorten Wolf Gasfornuizen

Binnen de gasfornuizen van Wolf wordt er onderscheid gemaakt tussen, Dual fuel, Gas en inductie. Bij dual fuel wordt er op het kookgedeelte gebruik gemaakt van dual-gestapelde branders op basis van gas. De oven is daarentegen een elektrische oven.

Daarnaast is er ook een gasfornuis dat compleet gebruik maakt van gas. Naast de gasbranders maakt dit gasfornuis ook gebruik van een gasoven.

Ten slotte is er nog een lijk waarbij er gebruik wordt gemaakt van inductie. Ervaar ongelofelijke snelheid en controle. Dit fornuis kookt water sneller dan gas en heeft bijna onmiddellijke temperatuurregeling. Onderin het fornuis zorgt de dubbele convectie oven voor gelijkmatige warmte.

Meer informatie over een Wolf gasfornuis?

Ben je op zoek naar meer informatie over een Wolf gasfornuis of wil je de oven graag live bewonderen. Laat je dan inspireren door Derk. Bij Derk in de showroom laten we alle mogelijkheden zien van de gasfornuizen van Wolf. Samen zullen we komen tot het perfecte resultaat, waardoor al uw wensen vervuld zullen worden. Voor telefonisch contact kunt u contact met ons opnemen door te bellen met +(31) 85 71 959. Maak een afspraak voor de showroom en creƫer uw droomkeuken.

Vraag vrijblijvend informatie aan