Wijnklimaatkast Gaggenau

De wijnklimaatkasten van Gaggenau

Bent u een wijnliefhebber? En besteedt u graag tijd aan de verkenning van het uitgebreide spectrum aan smaken dat de diverse wijnsoorten u te bieden hebben? Dan heeft u waarschijnlijk al eens stilgestaan bij de wijze, waarop wijn het best bewaard kan worden. De ene wijn is immers de andere niet; elke wijnsoort vereist een geheel unieke manier van bewaring. Hierbij kunt u te maken krijgen met aanzienlijke verschillen in de optimale bewaartemperatuur, die een passende oplossing vereisen. Daarnaast hebben zaken als luchtvochtigheid, trillingen en de aanwezigheid van lichtbronnen ook op den duur invloed op de kwaliteit van de wijn.

Het aanschaffen van een wijnklimaatkast biedt in een dergelijk geval uitkomst. Let wel; een wijnklimaatkast is iets anders dan een wijnbewaarkast. Een wijnbewaarkast heeft namelijk slechts één constante temperatuur, een wijnklimaatkast heeft daarentegen verschillende temperatuurzones. Waardoor deze u de mogelijkheid biedt, op efficiënte en adequate wijze meerdere wijnsoorten te bewaren.

Een scala aan opties van Gaggenau

Bent u op zoek naar het beste van het beste? Dan hoeft u niet verder te kijken. Wijnklimaatkasten van Gaggenau staat garant voor het ultieme bewaarsysteem voor wijnen in alle formaten. De wijnklimaatkasten zijn voorzien van vele intelligente opties, zoals:

  • meerdere klimaatzones
  • bescherming tegen motortrillingen
  • een verlichte presentatiezone
  • uittrekbare roosters in beuk en aluminium beschermen de wijn tegen storende aroma’s
  • zowel geschikt voor langdurige bewaring als op drinktemperatuur brengen van wijn

De beschikbare modellen RW402, RW404, RW424 en RW464/414 beschikken allemaal over model specifieke opslagruimten, functies en natuurlijk extra opties. Welk model u ook kiest, Gaggenau betekent een kwalitatief uitmuntend product dat beantwoord aan al uw wensen en behoeften.

Wilt u graag uitgebreid geïnformeerd worden over de diverse modellen en opties? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uiteraard ook eens een kijkje komen nemen in onze showroom, om de diverse modellen direct te beoordelen. Wij zijn er echter van overtuigd dat u direct verkocht zult zijn.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan