Warming drawers van Sub-zero Wolf

Wilt u uw eten van tevoren al bereiden, maar daarna nog wel warm houden? Sub-zero wolf kwam met de oplossing. Ingebouwde warmhoud lades, ook wel warming drawers genoemd. Deze lades zijn speciaal gemaakt om uw eten warm te houden, maar ze hebben bij Sub-zero Wolf niet alleen aan uw eten gedacht. Het idee achter de warming drawer is dat de drawer ook borden, theedoeken en mokken warm kan maken/kan houden. Zo geniet u van een maaltijd op een warm bord.

De warming drawer is er niet alleen voor binnen. Er is er speciaal een ontworpen voor buiten. Zo kunt u al grillen op de BBQ voordat de hele familie of al uw vrienden aanwezig zijn. Dit bespaart u tijd. Na het grillen van uw eten legt u uw eten in de warming drawer. Deze houdt het eten warm zolang u wilt. U kunt zelf de temperatuur van de drawer instellen. Deze regeling zit ingebouwd in het apparaat. Zo kiest u voor de ideale temperatuur van uw gerechten. Wat wilt u nog meer?

Kiest u voor de warming drawer voor binnen of voor buiten? Natuurlijk kunt u ook voor beide drawers kiezen. Deze keuze is geheel aan u!

 

Vraag vrijblijvend informatie aan