Waarom kiezen voor een oven van Gaggenau?

De oven wordt van oudsher gezien als het centrale element in elke keuken, zelfs met de komst van de magnetron heeft hier tot op heden geen merkbare verandering in plaatsgevonden. Vanwege het multifunctionele karakter van een oven, kan zelfs de meest linkshandige kok er wel mee overweg om iets smaakvols te bereiden. Gaggenau, het 333 jaar oude merk , van oorsprong uit het plaatsje Gaggenau gelegen in het Zwarte Woud, doet hier steevast nog een behoorlijk schepje bovenop, zowel op het gebied van multifunctionaliteit als het werkelijk prachtige design.

Gaggenau biedt een rijk spectrum aan professionele inbouwovens, waaronder de 200 en 400 series en de welbekende geheel vernieuwde EB 333, vanwege het 333 jaar bestaan van het merk Gaggenau   Met elk model bent u verzekerd van een krachtpatser, gestoken in een stijlvol jasje dat gecombineerd kan worden met elk denkbaar interieur. Wilt u dat de ovendeur naadloos overgaat in het exterieur van uw keuken? Dan is de 200 serie voor u. De 400 serie beschikt daarentegen over opvallende deuren, die u kunt openen door middel van een ingebouwd touchscreen.

Sinds de introductie van de stoomoven, zijn de mogelijkheden flink vergroot. Stomen zonder druk is een van de gezondste bereidingswijzen. De combi-stoomovens hebben een hoog temperatuurbereik, te combineren met verschillende vochtigheidsniveaus. Stomen, bakken, koken, stoven, regenereren en uitpersen, het kan dus allemaal.

De uitbreidingsmogelijkheden van alle modellen zijn eindeloos, zo kunt u kiezen voor een ingebouwd espressoapparaat, sinds kort leverbaar met een vaste water aan en afvoer, zo zet u in een handomdraai een verse espresso, cappuccino of een latte macchiato op tafel, dankzij de innovatieve water afvoer reinigt het apparaat zichzelf, eventueel in combinatie met een verwarmde lade om uw kopjes op temperatuur te krijgen. Ook vermeldenswaardig is de nieuwe vacumeerlade van Gaggenau, een geheel nieuw en inventief concept dat het voor iedereen mogelijk maakt, om in combinatie met een stoomoven op lage temperatuur voedsel te bereiden met optimaal behoud van nutriënten en vitaminen. Het zogenoemde “sous-vide” koken Kortom; voor eenieder is een geheel op maat gemaakte en passende oplossing beschikbaar.

Wilt u meer informatie betreffende de verschillende modellen en opties, neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs in onze showroom, waar u zelf het verschil kunt zien.

 

 

Vraag vrijblijvend informatie aan