Wolf-Fornuis
Wolf-fornuis

Sub-Zero

Sub-Zero fabriceert al meer dan 70 jaar de mooiste keukenapparatuur. Het merk straalt dankzij een combinatie van sfeer, stijl en klasse. Sub-Zero gaat alleen voor het allerbeste. Over ieder detail is nagedacht. Door verschillende testen te doen onder extreme omgevingsomstandigheden haal je gegarandeerd topklasse in huis.

Sub-Zero koelingen zorgen ervoor dat eten en wijn zo vers en lekker mogelijk blijven. Dankzij een luchtfiltersysteem ontwikkeld op basis van NASA-technologie worden schimmels, bacteriƫn en nare geuren verwijderd. Ook de deuren van de vriezers tonen de klasse van het merk aan. Dankzij de perfecte afwerking zal het eten niet ontdooien, zelfs wanneer een vriezer na stroomuitval een aantal dagen niet functioneert.

Geschiedenis van Sub-Zero

Sub-Zero is in 1945 begonnen als koeling fabrikant. Door de hoge concurrentie in deze branche moest het merk zich onderscheiden. Het merk koos destijds voor keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit. Dankzij een combinatie van een eerlijke prijs, een hoge kwaliteitsnorm en een zeer hoge servicenorm wist het merk zich steeds verder uit te breiden.

Na het succes van de Sub-Zero koelingen stond de ontwikkeling van nieuwe producten alles behalve stil. Na het produceren van koelkasten, vriezers en wijnkoelers vergrootte het merk het assortiment met een nieuwe productlijn: Sub-Zero Wolf.

Sub-Zero Wolf

Met Sub-Zero Wolf creƫerde het merk de ultieme kooktoestellen voor gepassioneerde koks. De Wolf kookapparatuur is zeer gespecialiseerd. Dankzij innovatieve en technologische oplossingen haal je met de kookapparatuur van Sub-Zero Wolf Amerikaanse topklasse in huis. Inmiddels heeft de productlijn een breed assortiment van ovens, magnetrons, kookplaten, complete fornuizen, koffieautomaten en afzuigers.

Sub-Zero-Wolf

Sub-Zero Cove

In 2018 lanceerde het merk vaatwasmachines onder de naam: Sub-Zero Cove. Na tientallen jaren onderzoek en testen beschikt het merk over een bijna geruisloze vaatwasser met het strakke design dat we van het merk gewend zijn.

Sub-Zero: Bekijk de mogelijkheden in onze showroom!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de talloze opties die Sub-Zero te bieden heeft? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij nemen je graag mee in de wereld van Sub-Zero. Hierbij laten we alle mogelijkheden zien. Daarnaast kun je ervaren wat voor strakke uitstraling de Sub-Zero keukenapparatuur geeft aan een keuken. Voor telefonisch contact kun je contact met ons opnemen door te bellen met +(31) 85 71 959.

Vraag vrijblijvend informatie aan