Sub Zero Wolf

Het zal niemand verbazen dat een merk met de naam Sub-Zero zich bezighoudt met koelen en vriezen. Dat het een merk is met een zeer rijke en opvallende geschiedenis is misschien minder bekend. Al 70 jaar is Sub-Zero aan de weg aan het timmeren om de standaard op het gebied van koelen te zetten en de lat voor de concurrentie steeds weer hoger te leggen. Met het merk Wolf voor de wat warmere kant van de keuken, is Sub-Zero Wolf een toonaangevende fabrikant van duurzame keukenapparatuur van de de allerhoogste kwaliteit. Niet alleen vanuit technisch oogpunt, maar zeker ook vanuit esthetisch oogpunt.

 

Sub-Zero biedt professionele koel- en vriesoplossingen die je niet koud laten

Wat is vaak het belangrijkste criterium dat de keuze voor keukenapparatuur bepaalt? Als we echt eerlijk zijn weten we allemaal dat het uiterlijk van de apparatuur de doorslaggevende factor is. Maar dat mooi een aantrekkelijk niet altijd betekent dat je te maken hebt met topkwaliteit is helaas een bekend fenomeen. Omdat Derk al jaren zoekt naar het perfecte huwelijk tussen esthetiek en kwaliteit, zal het niemand verbazen dat wij erg blij zijn dat we de apparatuur van Sub-Zero en Wolf aan onze klanten kunnen en mogen aanbieden. De koelkasten van Sub-Zero zijn stuk voor stuk geproduceerd met de beste onderdelen en de mooiste materialen. Combineer dat met een stijlvol en toch praktisch ontwerp en je begrijpt dat we het met overtuiging en liefde adviseren aan klanten die de hoogste eisen stellen aan hun keuken en apparatuur.

 

 

Wolf apparatuur voor de warme kant van je keuken

Met Wolf heeft Sub-Zero in feite de basis van je complete keuken neergelegd. Koelen en verwarmen met topapparatuur waar zelfs de professionele gebruiker meer dan enthousiast over is. Wij kiezen in het algemeen voor de vrijstaande apparatuur van dit merk, omdat we geloven in de kracht en eenvoud van de uitstraling van deze merken. De fornuizen van Wolf zijn echt een lust voor het oog en de kwaliteit van de fornuizen en kookplaten kent zijn gelijke niet in keukenland. Omdat het niet ondenkbeeldig is dat je Sub-Zero Wolf apparatuur langer meegaat dan je keuken, is het gebruik van vrijstaande apparatuur bovendien de perfecte oplossing om zo lang mogelijk van je investering te kunnen genieten. Uit ervaring weten wij dat vrijstaand niet minder aantrekkelijk hoeft te zijn dan inbouw, integendeel zouden we willen zeggen. Met de apparatuur van Sub-Zero Wolf geef je je keuken een professionele en robuuste look, terwijl de vormgeving zich als het ware inpast in het totaalontwerp van je keuken. Pragmatisch minimalisme zou de lading dan ook uitstekend dekken.

 

Kom snel langs in de showroom van Derk

Wil je wel eens met eigen ogen zien hoe goed en mooi de Sub-Zero Wolf apparatuur is, en wat het betekent voor het totale beeld van je keuken als je kiest voor deze apparaten? Maak dan een afspraak met Derk voor een bezoek aan onze fraaie en vernieuwde showroom. We zullen je met veel plezier alle mogelijkheden laten zien en we zijn ervan overtuigd dat Sub-Zero Wolf een belangrijke rol gaat spelen in de keuze voor apparatuur in je nieuwe keuken.

Vraag vrijblijvend informatie aan