Kookplaten van Gaggenau

Koken gebeurt elke dag. Om het leuk te maken en natuurlijk uw eten op een goede manier te bereiden kwam Gaggenau met een kookplaat die elegantie en pragmatisme combineert.

De gietijzeren roosters van de kookplaat bevinden zich op hetzelfde niveau als het werkblad. Zo zitten de rooster niet in de weg en kunt u gemakkelijk aan het werk. De kookplaat kan bijvoorbeeld gelast worden in een werkblad van RVS. Dit straalt pure elegantie uit, zoals u ook kunt zien op de foto’s.

De kookplaat bestaat uit vijf branders. De middelste brander kan gebruikt worden om te wokken. Deze branders is groter dan de overige vier aan de buitenzijde. De overige vier branders zijn gelijk verdeeld in twee supersterk branders en twee normaalbranders. Zo kunt u voor elk product de goede brander gebruiken voor een optimaal resultaat. En natuurlijk een lekkere maaltijd.

De kookplaat van Gaggenau heeft net zoals alle andere producten een luxe en moderne uitstraling. Dit zorgt dan ook voor een prachtige keuken waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden.

Vraag vrijblijvend informatie aan