Koken zoals jij het wilt!

Iets laten smelten betekend niet¬†“langzaam aan weg branden”. Hoe zuur is het als je ziet dat je Belgische Chocolade voor de kerstmaaltijd ronduit verbrand is in plaats van gesmolten? Met de lage-temperatuur finesse van de krachtige branders van Wolf Sub Zero is dat voorgoed verleden tijd. Twee dual-stack branders geven je grote controle over de warmte output van je warmtebron. Van 12000 Btu voor restaurant kwaliteit eten tot een zachte vlam voor soepen en sauzen. Het RVS maakt het makkelijk om allemaal weer schoon te maken.

Stijlvolle knoppen

De roestvrij stalen knoppen met een zwart omhulsel zijn geplaatst in een glas controlepaneel. De LED achtergrond indicatoren geven een visuele weergave welke functies u momenteel gebruikt.  Het ziet er allemaal zeer stijlvol uit en geeft u volledige controle over uw keuken.

Rigoreus getest om zeker te zijn van goede kwaliteit

De producten van Wolf Sub Zero worden getest onder zeer hoge temperaturen, zware spanningtesten om minimaal 20 jaar mee te gaan in uw keuken. Alle onderdelen worden getest voor het wordt verzonden naar ons, u bent dus verzekerd van extreme kwaliteit!

 

Vraag vrijblijvend informatie aan