Derk

Koken met Sub-Zero Wolf

Koken wordt nu nog makkelijker met de kookplaat van Sub-zero Wolf. Deze kookplaat is niet alleen modern. Het zorgt ook voor effectiviteit tijdens het koken van uw eten.

Met de 18,000 Btu gaspit kunt u alles 25% sneller laten koken dan normaal. Naast het hoge vuur, van 18,000 Btu, heeft u ook nog laag vuur. Het lage vuur zorgt ervoor dat u uw producten kan laten sudderen en smelten. Zo heeft u dus voor elk product een perfecte gaspit. En dat is nog niet eens alles. Elke brander heeft namelijk een sensor die detecteert of de vlam uitgaat terwijl u aan het koken bent en automatisch ontsteekt voor verbeterde temperatuurregeling en extra veiligheid. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat er iets fout gaat tijdens het koken. De kookplaat houdt dit voor u in de gaten.

Zoals al eerder is gezegd is de kookplaat erg modern. De roestvrije besturingsknoppen zijn in het zwart bedekt en worden tegen het controlegedeelte van het glas geplaatst. De led verlichte indicatorlampjes verschijnen alleen als de bedieningselementen zijn ingeschakeld. Zo krijgt het paneel een schone look.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan