Inspiratie keuken Wolf Sub Zero

De klant van deze keuken ontwerper bevond zich in de food business en hield regelmatig sessies waarin hij professionele kookdemonstraties hield. De perfecte setting zou gecreëerd moeten worden in het prachtige Maple Bluff aan het strand van het meer Mendota, USA.

De keuken zou niet alleen aan de serieuze kook-eisen van de eigenaar moeten voldoen, maar ook een verbazingwekkend centrum van het gehele huis moeten zijn. De rest van het huis zou rondom de keuken ontworpen worden.

Stel je eens voor ,je loopt een statelijk huis in en je kijkt zo de keuken in waar hard gewerkt wordt met de geweldige apparatuur van Sub-Zero. De koelkast, de ovens, de fornuizen alles klopt. In deze keuken is een elegante gelaagde look met brons en glas gecreëerd. De keuken heeft een dubbele persoonlijkheid, open en uitnodigend voor gasten en als het wordt gesloten voelt het als een galerij. Knap staaltje werk!

De keuken maakt volop gebruik van het spectaculaire uitzicht op het meer, zeilboten in de zomer en vissers in de winter. Het natuurlijke licht sprankelt naar binnen en zorgt voor een unieke sfeer.

Als je naar de plaatjes van deze keuken kijkt is het niet moeilijk om je voor te stellen hoe het zal zijn om deze gevuld te zien met familie, vrienden of andere gasten, geanimeerde conversaties en gelach!

Geniet van de foto’s!

Afbeeldingen zijn afkomstig van Wolf Sub Zero

 

Vraag vrijblijvend informatie aan