Four Slice Toaster

Wolf Sub Zero kan alles speciaal maken. Naast inbouwapparatuur hebben ze ook verschillende keukenapparaten. Zoals deze toaster met 4 openingen.

Onze vrienden van Wolf Sub Zero hebben niet zomaar een toaster gemaakt. Zoals we van ze gewend zijn leveren ze producten op met een stoer uiterlijk. Het product is ook nog eens helemaal volgestopt met technische hoogstandjes. Het geeft je volledige controle over hoe jij je broodje getoast wilt hebben.

Met onafhankelijke controle over de warmte per onderdeel, kan het hele gezin genieten van broodjes op perfecte temperatuur. Het apparaat is zo ontworpen dat zowel dunne als dikke stukken brood goed passen. Door het slimme ontwerp wordt ervoor gezorgd dat broodjes perfect in het midden van de gleuf belanden. Zo worden ze precies aan beide kanten evenveel verwarmt.

Het gebeurd natuurlijk weleens dat er kruimels van uw brood afvallen. Ook daar is voor gezorgd, met het handige opvangbakje haalt u die er in een handomdraai uit. Wel zo makkelijk! Uiteraard kan dit onderdeel in de vaatwasser!

Het apparaat is zelf vriendelijk voor de mensen die het schoon moeten maken. Het RVS is met gemak af te nemen en de kruimels zijn ook zo verwijderd.

De toaster is verkrijgbaar met verschillende opties, zo kunt u zelf de knop kleuren bepalen. Zwart, Brushed Stainless of het karakteristieke rood.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan