BBQ van Wolf Sub Zero

Sub Zero/Wolf Barbecue

Met het heerlijke warme weer in opkomst is vrijwel niets prettiger dan het buiten spenderen van lange avonden met familie en vrienden. Hier hoort natuurlijk een barbecue bij! Wilt u uw gasten echter een kwalitatief hoogstaand diner presenteren, in plaats van deels verbrande steaks en zalmmoten die na een half uur nog niet gaar zijn? Dan is het raadzaam ietwat selectief te zijn in uw keuze voor een barbecue.

Sub Zero heeft inmiddels een aardige naamsbekendheid verkregen, zowel op het gebied van koelen en vriezen als het verwarmen van etenswaren met de Wolf serie. Uiteraard beschikt dit fantastische merk ook over meerdere grills, voor een sublieme ervaring op het gebied van buitenkoken.

Precisie en controle

Vele grillsystemen kampen met een onnauwkeurige warmtebeheersing, waardoor het altijd maar weer de vraag is of uw zorgvuldig voorbereide diner een hit zal worden. Met de Wolf BBQ grills van Sub Zero, kunt u zoals bij elk Wolf-product rekenen op een ijzersterke constructie in combinatie met uitzonderlijke prestaties. Wolf apparatuur garandeert precisiecontrole en gebruiksgemak, door het toepassen van jarenlange ervaring met buitenkoken. De grills zijn vervaardigd met dubbelwandig roestvrij staal en precisie-gelast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over roestplekken.

De Wolf grills zijn standaard voorzien van twee aparte hittestanden: directe verhitting en stralingsverwarming. Hiermee wordt voorzien in een ideaal temperatuurbereik en een uniforme warmteverdeling, waardoor u elk gerecht probleemloos kunt grillen. De gasbrander zorgt voor hoge temperaturen en snelle voorverwarming, terwijl de stralingswarmtebronnen de hitte langzaam en gelijkmatig verdelen.

De losstaande modellen zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en kunnen uitstekend worden ingebouwd in uw buitenruimte. U heeft tevens de keuze uit optionele accessoires voor meerdere modellen.

Derk voorziet u uiteraard graag van advies, indien u opteert voor één van de fantastische grillsystemen voor buiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te verkrijgen over de vele beschikbare opties.

 

 

Vraag vrijblijvend informatie aan