Afzuigen met Gaggenau

Luchtarchitectuur, u heeft er waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Wij wel! Bij Gaggenau kennen ze het woord al jaren. Plafondventilatie, eilanddampkap, tafelventilatie of werkbladafzuiging, de afzuigingen van Gaggenau is het neusje van de zalm als het gaat om schone lucht. Het speciale filter zorgt voor professionele prestaties en de ingebouwde en dimbare verlichting zorgt voor sfeer in de particuliere keuken. Zo wordt zelfs automatisch bepaald hoeveel stroom er nodig is om de dampen en geuren uit de ruimte te verwijderen.

Moeiteloos, stil en slim. De ventilatie uit de 400 serie en de 200 serie kan manueel of automatisch worden bediend en wordt naar keuze gemonteerd aan het plafond, tegen de wand, boven een kookeiland of op de kookplaat. In de keuken wordt niet langer alleen gekookt, het is een ruimte om gasten te onthalen. Goede ventilatie is dus erg belangrijk. Alles is ontworpen met aandacht voor discretie en luchtstroming. Het systeem presteert uitzonderlijk goed achter de schermen.

Innovatief keuken- en woondesign vereist ook nieuwe oplossingen op het gebied van ventilatiesystemen. Aangezien keukens tegenwoordig steeds vaker in het woongedeelte worden geïntegreerd, is een goed ventilatiesysteem belangrijker dan ooit.

Naast geurtjes en vocht bevatten kookdampen namelijk ook vetdeeltjes. Het opvangen daarvan behoort – naast geurbestrijding – tot de belangrijkste taken van een effectief ventilatiesysteem. Gaggenau kan dit allemaal moeiteloos! Als u kiest voor een Gaggenau afzuiging in uw keuken weet u zeker dat u een van meest geavanceerde systemen in de keuken haalt!

 

 

 

Vraag vrijblijvend informatie aan