Afwassen met Gaggenau

De afwas doen is nog nooit zo prettig geweest… Dit kinkt waarschijnlijk niet als een zin die u gauw zult uitspreken. Geen enkel huishoudelijk klusje is namelijk zo repetitief als de afwas. Sinds de komst van de vaatwasser is er weliswaar grote vooruitgang geboekt waar het gaat om efficiëntie, helaas heeft u wellicht ook al ondervonden dat de kwaliteit van vaatwassers onderling behoorlijk kan verschillen. Met name achtergebleven kalkaanslag blijkt een terugkerend en vervelend fenomeen. Dit is nu definitief verleden tijd.

Maak kennis met de vaatwassers van Gaggenau. In ons aanbod vindt u zowel de 200 als de 400 serie, welke onder andere standaard uitgerust zijn met een helder en duidelijk TFT-scherm. Ook bieden de modellen slimme laadopties, bijvoorbeeld voor grote of waardevolle items. De vaatwassers openen met een enkele druk op de deur en sluiten naadloos aan op uw keukenontwerp. Beide series beschikken over een A++ energiecertificaat en zijn vrijwel geruisloos, geen vervelende achtergrondgeluiden meer die u of uw gasten storen tijdens een diner. Kalkaanslag behoort hoe dan ook tot het verleden, door de innovatieve technologie blinkt uw vaat als nooit tevoren.

Daarnaast biedt de 400 serie een interieur met achtergrondverlichting, uw vaat subtiel verlichtend. De Zeolite-technologie zorgt bovendien voor een perfecte droging. Dit garandeert een wijze van zowel zorgvuldig als efficiënt afwassen. Alle modellen hebben één ding met elkaar gemeen: het zijn vaatwassers die u het leven gemakkelijk maken.

Benieuwd naar de vele opties? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of kom langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken.

Vraag vrijblijvend informatie aan