Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij Derk.

Inspiratie keuken Wolf-Sub-Zero

Kan een keuken een oase van kalmte zijn? Dat was één van de vragen van de ontwerper van deze keuken toen er een keuken werd ontworpen voor een klant in California. Het doel van de ontwerper was om een out of the box ruimte te creëren die een rustig gevend effect had op het hectische… Meer lezen »

De bijzondere koelkasten van Wolf Sub Zero

Er is geen andere koelkast die je beloond zoals de koelkasten van Wolf Sub Zero! Het is geen koelkast maar een suite vol met food-preservation technieken die er voor zorgen dat het eten langer vers en houdbaar zijn. Een paar opvallende eigenschappen van de koelkasten van Sub-Zero Dubbele koeling: aparte koeling voor de koelkast en… Meer lezen »

Inspiratie keuken Wolf Sub Zero

De klant van deze keuken ontwerper bevond zich in de food business en hield regelmatig sessies waarin hij professionele kookdemonstraties hield. De perfecte setting zou gecreëerd moeten worden in het prachtige Maple Bluff aan het strand van het meer Mendota, USA. De keuken zou niet alleen aan de serieuze kook-eisen van de eigenaar moeten voldoen,… Meer lezen »

Afzuigen met Gaggenau

Luchtarchitectuur, u heeft er waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Wij wel! Bij Gaggenau kennen ze het woord al jaren. Plafondventilatie, eilanddampkap, tafelventilatie of werkbladafzuiging, de afzuigingen van Gaggenau is het neusje van de zalm als het gaat om schone lucht. Het speciale filter zorgt voor professionele prestaties en de ingebouwde en dimbare verlichting zorgt voor… Meer lezen »

BBQ van Wolf Sub Zero

Sub Zero/Wolf Barbecue Met het heerlijke warme weer in opkomst is vrijwel niets prettiger dan het buiten spenderen van lange avonden met familie en vrienden. Hier hoort natuurlijk een barbecue bij! Wilt u uw gasten echter een kwalitatief hoogstaand diner presenteren, in plaats van deels verbrande steaks en zalmmoten die na een half uur nog… Meer lezen »

Afwassen met Gaggenau

De afwas doen is nog nooit zo prettig geweest… Dit kinkt waarschijnlijk niet als een zin die u gauw zult uitspreken. Geen enkel huishoudelijk klusje is namelijk zo repetitief als de afwas. Sinds de komst van de vaatwasser is er weliswaar grote vooruitgang geboekt waar het gaat om efficiëntie, helaas heeft u wellicht ook al… Meer lezen »

Wijnklimaatkast Gaggenau

De wijnklimaatkasten van Gaggenau Bent u een wijnliefhebber? En besteedt u graag tijd aan de verkenning van het uitgebreide spectrum aan smaken dat de diverse wijnsoorten u te bieden hebben? Dan heeft u waarschijnlijk al eens stilgestaan bij de wijze, waarop wijn het best bewaard kan worden. De ene wijn is immers de andere niet;… Meer lezen »

Waarom kiezen voor een oven van Gaggenau?

De oven wordt van oudsher gezien als het centrale element in elke keuken, zelfs met de komst van de magnetron heeft hier tot op heden geen merkbare verandering in plaatsgevonden. Vanwege het multifunctionele karakter van een oven, kan zelfs de meest linkshandige kok er wel mee overweg om iets smaakvols te bereiden. Gaggenau, het 333… Meer lezen »

Sub Zero Wolf

Het zal niemand verbazen dat een merk met de naam Sub-Zero zich bezighoudt met koelen en vriezen. Dat het een merk is met een zeer rijke en opvallende geschiedenis is misschien minder bekend. Al 70 jaar is Sub-Zero aan de weg aan het timmeren om de standaard op het gebied van koelen te zetten en… Meer lezen »

Derk realiseert exclusieve trap

Binnenkort levert Derk een unieke trap af bij één van haar klanten. Voor deze klant realiseerden wij zijn droom: een exclusieve houten trap in klassieke stijl. Wij werkten deze vraag uit in een schitterend ontwerp. We dachten het uit tot in de puntjes. Daarna realiseerden onze jongens in de werkplaats deze uitdaging. En het resultaat mag er… Meer lezen »