Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij Derk.

Koken zoals jij het wilt!

Iets laten smelten betekend niet “langzaam aan weg branden”. Hoe zuur is het als je ziet dat je Belgische Chocolade voor de kerstmaaltijd ronduit verbrand is in plaats van gesmolten? Met de lage-temperatuur finesse van de krachtige branders van Wolf Sub Zero is dat voorgoed verleden tijd. Twee dual-stack branders geven je grote controle over de… Meer lezen »

Plafondafzuiging van Gaggenau

Voor vele mensen bestaat de term plafondafzuiging nog niet. Voor ons wel! De meeste afzuigingssystemen hangen dicht boven de kookplaat. Bij een plafondafzuiging is dit niet het geval. Hier hangt, zoals het woord al zegt, de afzuiging aan het plafond. Dit creëert al snel meer ruimte om te koken. Bij de levering van het afzuigsysteem… Meer lezen »

De bakoven 200 serie van Gaggenau

Perfect weggewerkt in uw keukenoppervlak. Deze bakovens staan voor u klaar. Keuze uit drie afwerkingen: Gaggenau antraciet, Gaggenau metallic of Gaggenau zilver. De bakoven 200 serie van Gaggenau bevat 13 verwarmingsmethodes. Het TFT-touch-display laat intuïtief gebruik toe van de 13 functies. De kerntemperatuursensor schakelt de oven automatisch uit wanneer uw vlees of vis op de… Meer lezen »

Koken op gas met Wolf Sub Zero

Professionele koks en thuis-chefs houden van de ongelooflijke Wolf Sub Zero Gas Cooktops. Op gas koken geeft net dat ene beetje extra. Meer sfeer, meer plezier een een perfect resultaat! Met hun dual-stack branders leveren ze ongelooflijke resultaten. De bovenste vlam levert een grote warmte die zorgt voor restaurant kwaliteit en het snel aan de kook brengen van… Meer lezen »

Koffie zetten met Wolf Sub Zero

Niet nodig om een bakje koffie te gaan drinken bij de Starbucks. Je kunt professionele kwaliteit gebrouwde koffie, espresso, cappucino en nog veel meer drinken in de comfortabele omgeving je huis. Het Wolf koffiesysteem zorgt voor een perfecte smaak van uw koffie. Uw koffie wordt bereid met echte bonen, met slechts en druk op de knop. Je… Meer lezen »

Koken met Sub-Zero Wolf

Koken wordt nu nog makkelijker met de kookplaat van Sub-zero Wolf. Deze kookplaat is niet alleen modern. Het zorgt ook voor effectiviteit tijdens het koken van uw eten. Met de 18,000 Btu gaspit kunt u alles 25% sneller laten koken dan normaal. Naast het hoge vuur, van 18,000 Btu, heeft u ook nog laag vuur…. Meer lezen »

Warming drawers van Sub-zero Wolf

Wilt u uw eten van tevoren al bereiden, maar daarna nog wel warm houden? Sub-zero wolf kwam met de oplossing. Ingebouwde warmhoud lades, ook wel warming drawers genoemd. Deze lades zijn speciaal gemaakt om uw eten warm te houden, maar ze hebben bij Sub-zero Wolf niet alleen aan uw eten gedacht. Het idee achter de… Meer lezen »

Module cooktops van Subzero Wolf

Verander uw keuken makkelijk tot uw kookparadijs. Er zijn verschillende producten van Subzero Wolf die uw keuken kunnen veranderen in een paradijs. Zo kunt u bijvoorbeeld een frituurpan plaatsen in uw aanrecht. Om zo heerlijke gerechten perfect te maken. Vindt u gezond eten belangrijk, dan kunt u een stoomkoker laten plaatsen. Gebruik de Wolf Steamer… Meer lezen »

Playing hide and seek – de inspiratie keuken van Sub Zero Wolf

Een keuken waarin alles verstoppertje lijkt te spelen. Dovide Secter is degene die hiermee kwam. Deze Amerikaanse architect ontwierp zijn eigen keuken gebaseerd op Sub Zero Wolf elementen. Veel van de producten van Sub Zero Wolf zijn zo gemaakt dat deze ingebouwd kunnen worden. Dit was ook het hele idee van Dovide. Hij wilde dat… Meer lezen »

Freezer Drawer van Sub-Zero Wolf

Veel mensen hebben meer vriesruimte nodig om producten vers te houden. Een goede oplossing hiervoor komt vanuit Sub-zero wolf. Het is de under counter refrigeration, ook wel de freezer drawer with ice maker. De vriesruimte voor onder de koelkast kan gebruikt worden om uw producten langdurig vers te houden en op de goede temperatuur te… Meer lezen »