Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij Derk.

Het perfecte kopje koffie met Sub-Zero wolf

De koffiezetapparaten van Sub-zero wolf zorgen ervoor dat u kunt genieten van een perfect kopje koffie. Door alles zelf in te stellen kunt u gaan voor pure perfectie. Kiest u voor koffiebonen of gaat u toch voor voorgemalen koffie? Beide keuzes zijn mogelijk met de 24’’ Coffee system-black. Toch geen zin in een kopje koffie,… Meer lezen »

Kookplaten van Gaggenau

Koken gebeurt elke dag. Om het leuk te maken en natuurlijk uw eten op een goede manier te bereiden kwam Gaggenau met een kookplaat die elegantie en pragmatisme combineert. De gietijzeren roosters van de kookplaat bevinden zich op hetzelfde niveau als het werkblad. Zo zitten de rooster niet in de weg en kunt u gemakkelijk… Meer lezen »

De moderne uitstraling van de Gaggenau koelkasten.

Gaggenau staat bekend om de luxe en moderne uitstraling van zijn apparatuur. Dit geldt ook voor de vario koel- en vriesapparatuur serie 400. Het apparaat bestaat uit twee deuren met bovenaan een klassiek koelvak en onderaan een 4-sterren vriesvak. Verder bestaat de koelkast uit plateaus die individueel gepositioneerd kunnen worden. De plateaus zijn gemaakt van… Meer lezen »

De innovatieve wijnkoelkasten van Wolf Subzero

Een lekker wijntje bij het eten, daar zegt u toch geen nee tegen? Het is nu nog de vraag of u gaat voor een rode of een witte wijn. Met de nieuwe ‘wine storage’ van Wolf subzero hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de temperatuur van uw wijn. Het nieuwe model, de… Meer lezen »

Dual Fuel Ranges Wolf Sub Zero

Jaar na jaar, wordt de Wolf Dual Range serie het meest verkocht. Met gas bovenop en dubbele elektrische convectie onderin gecombineerd met 10 verschillende kook-modi. Het zorgt ervoor dat de eigenaren haast moeiteloos de lekkerste gerecht weten te toveren. De Dual Fuel Ranges hebben maar liefts 6 branders zodat u verschillende pannen tegelijk kunt verwarmen…. Meer lezen »

De ovens van Gaggenau; Hoogwaardig en exclusief.

Bakken, stomen, sudderen, stoven, grillen kan allemaal met de hoogwaardige ovens van Gaggenau. Gaggenau is een bedrijf gevestigd in Duitsland. Het levert hoogwaardige keukenapparatuur. Ieder apparaat is voorzien van expliciete details. Dit geeft de keukenapparatuur een strakke vormgeving die ook met andere stijlen gecombineerd kan worden. Neem als voorbeeld de onderstaande afbeelding. Deze afbeelding weergeeft… Meer lezen »

Inspiratie keuken Wolf-Sub-Zero

Kan een keuken een oase van kalmte zijn? Dat was één van de vragen van de ontwerper van deze keuken toen er een keuken werd ontworpen voor een klant in California. Het doel van de ontwerper was om een out of the box ruimte te creëren die een rustig gevend effect had op het hectische… Meer lezen »

De bijzondere koelkasten van Wolf Sub Zero

Er is geen andere koelkast die je beloond zoals de koelkasten van Wolf Sub Zero! Het is geen koelkast maar een suite vol met food-preservation technieken die er voor zorgen dat het eten langer vers en houdbaar zijn. Een paar opvallende eigenschappen van de koelkasten van Sub-Zero Dubbele koeling: aparte koeling voor de koelkast en… Meer lezen »

Inspiratie keuken Wolf Sub Zero

De klant van deze keuken ontwerper bevond zich in de food business en hield regelmatig sessies waarin hij professionele kookdemonstraties hield. De perfecte setting zou gecreëerd moeten worden in het prachtige Maple Bluff aan het strand van het meer Mendota, USA. De keuken zou niet alleen aan de serieuze kook-eisen van de eigenaar moeten voldoen,… Meer lezen »

Afzuigen met Gaggenau

Luchtarchitectuur, u heeft er waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Wij wel! Bij Gaggenau kennen ze het woord al jaren. Plafondventilatie, eilanddampkap, tafelventilatie of werkbladafzuiging, de afzuigingen van Gaggenau is het neusje van de zalm als het gaat om schone lucht. Het speciale filter zorgt voor professionele prestaties en de ingebouwde en dimbare verlichting zorgt voor… Meer lezen »