Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij Derk.

Gaggenau Keuken

Wanneer je kiest voor een Gaggenau keuken, dan kies je voor perfectie, kracht en een prachtige uitstraling. Gaggenau keukens zijn verkrijgbaar in vele unieke designs. Door de juiste combinatie te maken met de keukenapparatuur van Gaggenau, ontstaat er een unieke keuken, waar je echt versteld van zult staan. Om de Gaggenau keukenapparatuur met eigen ogen… Meer lezen »

Wolf Gasfornuis

Een Wolf Gasfornuis is niet zomaar een fornuis. Een Wolf fornuis is groot, krachtig, innovatief en wordt veel gebruikt in hotels en restaurants. De fornuizen zijn in laboratoria getest onder extreme omgevingsomstandigheden. Daarnaast is ieder onderdeel individueel getest voor de montage. Voor meer informatie ben je meer dan welkom in onze showroom in Lunteren. Maak… Meer lezen »

Sub-Zero

Sub-Zero fabriceert al meer dan 70 jaar de mooiste keukenapparatuur. Het merk straalt dankzij een combinatie van sfeer, stijl en klasse. Sub-Zero gaat alleen voor het allerbeste. Over ieder detail is nagedacht. Door verschillende testen te doen onder extreme omgevingsomstandigheden haal je gegarandeerd topklasse in huis. Sub-Zero koelingen zorgen ervoor dat eten en wijn zo… Meer lezen »

Wolf Sub Zero Afzuiging

Achter de sculpturen van de Wolf afzuigkappen gaan veel baanbrekende gedachten schuil. Heldere LED lichten met verschillende standen en instellingen om je fornuis precies van het juiste licht te voorzien. Krachtige multi-speed blowers zuigen de de rook en de geuren direct en goed af. Het geborstelde roestvrije staal, is een iconische touch voor je keuken…. Meer lezen »

Show Keuken Wolf Sub Zero

Het ontwerpen van een keuken met de echo’s van “the English country cottage” in het achterhoofd! Een prachtig award winnend project waarin volop gebruik gemaakt is van de producten van Wolf Sub Zero. Zeer indrukwekkend aan dit ontwerp is het gevoel voor kleur, detail en vakmanschap. Het huis is er 1 uit duizenden en honderden jaren oud…. Meer lezen »

De M Serie inbouwovens van Wolf Sub Zero

De hoge kwaliteit en performance van deze ovens hebben we te danken aan hun voorvaders en pioniers uit de L Serie. De M serie ovens van Wolf Sub Zero introduceren de Dual Verticross confectie om de warmte in de oven nog consistenter te maken dan het al was. Naast 10 verschillende modi die de warmte perfect… Meer lezen »

Four Slice Toaster

Wolf Sub Zero kan alles speciaal maken. Naast inbouwapparatuur hebben ze ook verschillende keukenapparaten. Zoals deze toaster met 4 openingen. Onze vrienden van Wolf Sub Zero hebben niet zomaar een toaster gemaakt. Zoals we van ze gewend zijn leveren ze producten op met een stoer uiterlijk. Het product is ook nog eens helemaal volgestopt met technische… Meer lezen »

Wolf Sub Zero Koelkasten; Onzichtbaar of vol in het zicht?

Voor al meer dan 70 jaar houden de koelkasten van Wolf Sub Zero eten langer vers dan welke andere koelkast dan ook. Ze zijn zo ontworpen dat ze in een stoere keuken vol in het zicht kunnen staan. Je leest het goed, een koelkast als blikvanger. Dat kan alleen maar een koelkast van Wolf Sub Zero… Meer lezen »

Koken zoals jij het wilt!

Iets laten smelten betekend niet “langzaam aan weg branden”. Hoe zuur is het als je ziet dat je Belgische Chocolade voor de kerstmaaltijd ronduit verbrand is in plaats van gesmolten? Met de lage-temperatuur finesse van de krachtige branders van Wolf Sub Zero is dat voorgoed verleden tijd. Twee dual-stack branders geven je grote controle over de… Meer lezen »

Plafondafzuiging van Gaggenau

Voor vele mensen bestaat de term plafondafzuiging nog niet. Voor ons wel! De meeste afzuigingssystemen hangen dicht boven de kookplaat. Bij een plafondafzuiging is dit niet het geval. Hier hangt, zoals het woord al zegt, de afzuiging aan het plafond. Dit creëert al snel meer ruimte om te koken. Bij de levering van het afzuigsysteem… Meer lezen »